Welkom!!

Via deze webshop kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Vervolgens kunt u deze op 24 december ophalen. In verband met het coronavirus wijkt het bestellen enigzins af van voorgaande jaren.

Als u bestelt zijn er twee situaties mogelijk:

 1) U heeft alleen uw bestelling nodig en u wilt er niets meer extra los bij uitzoekenIn dit geval kunt u uw bestelling afhalen aan de achterkant van de winkel. Ons team staat daar klaar om uw bestelling te pakken! Kies in het bestelproces voor Achterkant - alleen afhalen.

2) U wilt wel naast uw bestelling nog extra producten los uitzoeken. U kunt in dat geval uw bestelling afhalen in de winkel. Trek een volgnummer en ons team helpt u in de winkel. Terwijl u uw extra producten uitzoekt en bestelt bij een van onze medewerkers wordt uw bestelling gepakt.

LET OP: 

  • U ontvangt per e-mail een AFHAALNUMMER ! Dit nummer heeft u nodig bij het afhalen van uw bestelling! Neem deze alstublieft mee! 
  • De keuze die u maakt voor de plaats en datum voor afhalen is definitief. Uw bestelling ligt op de door u aangeven dag op de door u geselecteerde plaats voor u klaar!

Gourmet

Er is ook dit jaar en live-gourmetshow, het blijft dus mogelijk om in de winkel uw gourmet uit te zoeken en zelf samen te stellen zonder bestelling. Standaardschotels zijn dit jaar wel te bestellen om de doorloopsnelheid i.v.m. corona te verhogen.

Uiterste besteldatum

Wij kunnen uw bestelling garanderen wanneer deze uiterlijk maandag 21 december is betaald en bevestigd. 

Uw wild of kalkoen bestelling dient uiterlijk vrijdag 18 december bij ons te zijn geplaatst en bevestigd.

Kalkoenen en ander wild

Het bestellen van kalkoenen en wild gaat op de gebruikelijke wijze via www.030kalkoen.nl 

Let op: voor kalkoenen en wild geldt een afwijkende uiterste besteldatum!

Snel naar onze toppers: