Afhalen

Bestellingen kunnen elke dag in de winkel worden afgehaald. U kunt hiervoor een tijd kiezen tijdens het bestellen.

U kunt uw bestelling ook aan de achterdeur afhalen, dit kunt u aangeven tijdens het kiezen het bestelproces.

Voor 17:00 besteld, morgen vanaf 11:00 ophalen (zondag vanaf 13:00).

Betalen 

In onze winkel is het gehele bestelproces beveiligd. Hiervoor maken wij gebruik van een beveiligde verbinding. De communicatie tussen jou en ons is onbereikbaar voor andere partijen. Je persoonlijke gegevens zijn zo beschermd. Je kunt onze beveiligde verbinding eenvoudig controleren door naar de adresbalk van je browser te kijken. Daar staat https en niet http. De 's' staat voor secure (veilig).

 Eenvoudig betalen via iDeal

iDeal is een betaalmethode waarmee je online aankopen snel en veilig kunnen betalen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Om gebruik te maken van iDeal hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt je gebruik van internetbankieren, dan kun je direct met iDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Wanneer je vanuit onze winkel naar je bank gaat. Dan gaat dit weer via een beveiligde omgeving. Meer informatie over iDeal kun je vinden op de informatiesite www.ideal.nl.


Betalingen worden verwerkt door Mollie. Dit zal eventueel ook als 'Stg Mollie Payments'op uw bankafschrift staan. Meer informatie vindt u op: https://www.mollie.com/nl/cons...


Openingstijden


maandag


09:00 - 18:00

dinsdag
08:00 - 18:00

woensdag
08:00 - 18:00

donderdag
08:00 - 18:00

vrijdag
08:00 - 18:00

zaterdag
08:00 - 17:00

elke zondag
12:00 - 17:00